Hámori Konszuéla sérülése miatt visszatért a DVSC Schaeffler női kézilabdacsapatába az MTK-Budapestnek nyáron kölcsönadott Szabó Nina.

    A hajdúsági egyesület honlapjának hétfői beszámolója felidézte, a 22 éves játékos eddig 65 tétmérkőzésen szerepelt a DVSC-ben, innen került nyáron kölcsönbe a fővárosi kék-fehérekhez. Szabó Nina szombaton még az MTK mezében játszott bajnoki meccset a Kisvárda ellen, ugyanezen a napon a Győr elleni, hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen sérült meg Hámori: a második félidőben egy szabálytalanság után a földön maradt, másnap pedig biztossá vált, hogy keresztszalag-szakadás miatt hosszú kihagyás vár rá.
A hétfőn már a Debrecennel edző Szabó kiemelte, tudta, hogy ilyen esetben visszahívhatja a klub.
“Amikor vasárnap megcsörrent a telefonom, már tudtam, hogy miért keresnek, egyből elkezdtem pakolni. A beilleszkedéssel biztosan nem lesz gond, sőt, mondhatom, hogy nagyon hiányoztak a lányok, örülök, hogy újra köztük lehetek” – fejtette ki.
A Debrecen negyedik helyen áll a női NB I-ben, a Magyar Kupában a négy között a Győri Audi ETO együttesével találkozik, a BL-ben pedig a csoportkör utolsó fordulójának eredményétől függetlenül továbbjutott.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!