Az év végi eset után most ismételten botrányba fulladt egy Baranya vármegyei harmadosztályú labdarúgó mérkőzés, a Palotabozsok–Dunaszekcső találkozó, ami végül hivatalosan a 31.percben félbeszakadt, számolt be róla a bama.hu.

A tavaszi pontvadászat a Czibulka-, a Csík-, valamint a Dárdai-csoportban is most hétvégén kezdődik majd, de néhány napja az utóbbiban pótolták a középmezőnyben tanyázó Dunaszekcső listavezető elleni vendégjátékát, vagyis pótolták volna, de végül csupán 30 percet fociztak a csapatok.

A beszámolók szerint a balhé egy tizenhatoson belüli szerelési kísérlet miatt robbant ki, mivel az esetet követően a játékvezető azonnal a büntetőpontra mutatott, ekkor viszont a vendégcsapat játékosai számonkérték a sípmesteren az ítéletet. A rendezők és a két asszisztens azonnal a játékvezető védelmére kelt, de nem sikerült megakadályozni a balhét. A hazai labdarúgók elmondása alapján, az egyik dunaszekcsői mezőnyjátékos meglökte a bírót, csapattársa pedig nyomdafestéket nem tűrő módon beszélt vele, ezért villant a két piros lap. A túloldalon az állítás annyiban más, hogy lökésre nem emlékszik senki a bama.hu leírása szerint.

Mindenesetre az biztos, hogy a Dunaszekcső vezetőedzője ezután bement a pályára, majd lehívta együttesét. Mint kiderült, nem akarta, hogy valamelyik játékosánál elszakadjon a cérna.

Ez az eset egy nem régiben közzétett cikkünk fényében duplán érdekes.

 

Megyei I.: meddig mehet el egy játékvezető?

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!