Az ünnepi hétvége alkalmával sem pihentek a csapatok a Vas Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban, rendeztek rangadókat mindhárom körzetben, és születtek meglepetések is a szeles időben lezajlott játéknapon.

Jegyzőkönyvek, tabella

Kiütéses győzelmet aratott a hétvégén a Torony és a Kőszegfalva is, előbbi a Táplán II., utóbbi a Cák ellen gálázott. A játéknap legjobban várt mérkőzésének azonban a Kőszegszerdahely – Bucsu derbi ígérkezett, amely nem is okozott csalódást a kilátogató drukkereknek. Már jócskán a rendes játékidőn túl jártak a csapatok, amikor is megérkezett a mindent eldöntő találat a hazaiaktól. Nem ez volt a szombathelyi régióban az egyetlen mérkőzés, ahol a hosszabbításban érkezett a dráma, hisz a Nemesbőd is a ráadásban tudott otthon tartani egy pontot az Acsád ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

Fordulatos és gólzáporos meccset hozott a listavezető Jánosháza és a dobogóra vágyó Ostffyasszonyfa derbije, végül a csapatok megosztoztak a pontokon. Hazai pályán folytatta jó sorozatát a Jákfa együttese, de a Bő és a Vasszécseny is saját közönsége előtt szerzett 3 pontot. A sárvári körzet legjobb meccsét a 17. fordulóban a Kenyeri – Ölbő derbi szállította, amelyen végül a vendégek örülhettek a sok-sok fordulatot követően.

Jegyzőkönyvek, tabella

A Szakonyfalu és a Magyarszecsőd sem adott esélyt ellenfelének a hétvégén, de a Rábagyarmat sikere sem volt kérdéses az Oszkó-Győrvár otthonában. A játéknap legjobb meccsének a Vasalja – Szentgotthárd meccs bizonyult, amely kisebb meglepetésre a hazaiak sikerével zárult.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!