A Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott a hétvégén egy forduló, a 21. játéknap pedig nagyon sok érdekességet hozott mindkét régióban, fussuk is át az eredményeket. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Hazai pályán csak egy gól nélküli döntetlent tudott összehozni a listavezető Lukácsháza együttese, így biztossá vált, hogy a Gérce – Pecöl rangadó még nagyobb figyelmet kap a 21. fordulóban. Előbbinek azt jelentette volna, hogy ismét átveszi a vezetést a tabellán, míg utóbbi 1 pontra zárkózhatott a Lukácsháza mögé. Végül a derbi a remek formában lévő pecöliek sikerét hozta, így – hasonlóan a Premier Leaguehez – 3 csapatossá vált az aranyéremért zajló versenyfutás. A bronzéremért való harcból úgy tűnik, hogy végleg kiszállt a Gencsapáti alakulata, akik ezúttal Kemenesmagasiból távoztak pontok nélkül. Az Alsóújlak idegenben, míg a Boba hazai pályán gurított négyet.

Jegyzőkönyvek, tabella

A remek hétvégi időre való tekintettel igazi gálát rendezett saját közönsége előtt a listavezető Újperint együttese, de a Rábatótfalu győzelme sem forgott veszélyben egy pillanatig sem. Magabiztos sikert aratott Ikerváron a Tanakajd csapata, a Szentpéterfa pedig szoros mérkőzést nyert meg Körmenden. Hátrányból fordítva tudott nyerni az Egyházasrádóc együttese Rumban, a Felsőcsatár pedig saját pályáján állt fel és nyert hátrányból a Ják ellen. Egy gól döntötte el a Gyöngyöshermán – Nárai derbit, a találkozóról fotókat is hoztunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!