A gólok históriája…

8′ – Gresó laposan ugratta ki a mélyről érkező Nagy Dominikot, a támadó 8 méterről kissé balról Jova lábai között a kapu közepébe gurított. 1–0.

31′ – Kovácsréti jobbról cselezett középre, ezúttal a bal lábával lőhetett, s nem is hibázott, 18 méterről a jobb alsóba csavart, 2–0.

39′ – Hidi M nyújtott lábbal csúszott rá Beke támaszkodó lábára. Azonnal piros lapot kapott!

62′ – Berecz nagy szóló után lőtt, a labda a becsúszó Alaxai kezére pattant a tizenhatoson belül. A tizenegyest kiharcoló vendégjátékos jobbal a kapu jobb felső sarkába bombázott, 2–1.

65. perc: Beke beadására Farkas érkezett a hosszún, a nyíregyházi játékos rosszul találta el a labdát, ám Doktorics 5 méterről a saját kapujába rúgta az, 3–1.

A Nyíregyháza a bajnoki cím és az élvonalba történő feljutás szempontjából fontos 3 pontot gyűjtött be, míg a Vasas újra szoros végjáték elé nézhet a Győr és a Szeged csapataival szemben. A Fáy utcaiak riválisai hétfőn mérkőznek meg egymással.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC–VASAS FC 3–1 (2–0)
Balmazújváros, 500 néző. Vezeti: Berke Balázs (Horváth Róbert, Aradi József)

NYÍREGYHÁZA: Dala – Baki, Alaxai, Gengeliczki – Farkas B., Kesztyűs (Sigér Á., 69.), Nagy D., Nagy B. – Gresó, Beke, Kovácsréti. Vezetőedző: Tímár Krisztián
VASAS: Jova – Pávkovics (Ódor, a szünetben), Otigba, Baráth B. – Bakti, Berecz, Hidi M. S., Urblík (Vida M., a szünetben), Doktorics – Tóth M. (Szalay Sz., a szünetben), Radó (Bukta, a szünetben). Vezetőedző: Gera Zoltán
Gólszerző: Nagy D. (9.), Kovácsréti (31.), Doktorics (65. – öngól), illetve Berecz (62. – 11-esből)
Kiállítva: Hidi M. S. (39.)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!