Vasárnap 17 órakor Balatonfüreden játszik a kiesés elől menekülő Haladás VSE. A múlt heti fájó vereség után idegenben kell megpróbálni gyarapítani a pontok számát számát.
A fürdeieknek 29 pontja van, amivel jelenleg a 12. helyen állnak, legutóbbi 5 meccsükön háromszor döntetlent értek el, kétszer kikaptak, ugyanakkor a zöld-fehérek 22 ponttal a 14. helyen szerénykednek, sajnos Szenczi Imre csapata sem szerzett 3 pontnál többet: 1 győzelem és 4 vereség a mérlegük.
A zöld-fehérek mestere szerint kevesebb hibával és jobb helyzetkihasználással összejöhet a bravúr!
– Jóval kevesebb ki nem kényszerített hibát szeretnék, amikből a gólokat kapjuk. Ha ez mellett a helyzeteink száma megmarad és azoknak nagyobb százalékát ki is tudjuk használni akkor három ponttal térhetünk haza – fogalmazott érdeklődésünkre Szenczi Imre vezetőedző.
A Haladás VSE felnőtt labdarúgó-csapat fb oldalán megjelent bejegyzést idézve “már elcsépelt frázis, hogy most sem mi leszünk az esélyesek, de biztosak vagyunk benne, hogy akaratban, küzdőszellemben most sem lesz hiány a játékosainknál. Ha ez jó játékkal és a bajnokság eddigi mérkőzésein mindvégig hiányzó kis szerencsével párosul, sikerrel járhatunk.”
Az időjárás nem lesz kegyes, ahogy Szombathelyen, így a Balaton partján sem lesz több 10 foknál, emellett viharosan szeles idő is nehezítheti majd a jó játékot.
A Balatonfüred – HVSE meccsen 17 órakor harsan fel a kezdő sípszó. 
Mindent bele, hajrá Hali!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!