Hat-hét év múlva már a profik között venné célba a világbajnoki címet Révész Bulcsú, a fiatal magyar sznúkeres ugyanakkor első évében azt tűzte ki maga elé, hogy a legjobbak között is élvezze a játékot. A 17 esztendős játékos februárban nyerte meg az albániai Golemben rendezett junior világbajnokságot, ezzel bekerült a profi mezőnybe, s a Sheffieldben zajló felnőtt vb-n a selejtezőben meccset is nyert.
“Innentől kezdve ez a szakmám, ezzel keresek pénzt, és azért az teljesen más, ha az ember már minden versenyen a megélhetésért küzd. A cél viszont, hogy élvezni tudjam a játékot, és hogy két év múlva ott legyek a legjobb 64 között, amivel megőrizném a profi státuszomat. Szerintem ez reális lehet” – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának Révész Bulcsú.
Hozzátette, a hosszútávú célja a profi világbajnoki cím, amihez rögös út vezet, de ha a következő hat-hét évben beleteszi azt munkát, ami ehhez kell, képesnek érzi magát a sikerre. Révész Bulcsú megjegyezte, a legfontosabb, hogy a legjobb formáját minél hosszabb ideig és a lehető legkiegyensúlyozottabban tudja hozni. A fiatal játékos elárulta, hetente hat napot, napi hat órát gyakorol, iskolába ugyan nem jár – ahhoz, hogy ezen a szinten szerepeljen, ez már nem fért bele -, de online oktatásban tanul. Révész Bulcsú elárulta, a szezon júliusban kezdődik, akkor édesapjával Angliába költöznek majd, de a lehető legtöbbször szeretne visszatérni Magyarországra.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!