A Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott egy forduló a hétvégén, mindkét régióban fordulatos meccseket rendeztek, az északi csoportban pedig őrségváltás is történt.

Jegyzőkönyvek, tabella

Izgalmas összecsapást hozott a szomszédvári rangadó, amelyen a Répcelaki SE fogadta az Uraiújfalu gárdáját. A találkozót a vendégek kezdték jobban, a tabellán elfoglalt helyezések alapján tehát úgy tűnt, hogy bejön a papírforma. A hazaiak azonban a tavasz során már egy másik arcukat mutatják, a listavezetők közül ketten is megszenvedtek ellenük, így várható volt, hogy nem hagyják annyiban a dolgot. A folytatásban futószalagon jöttek a répcelaki helyzetek, és ezekből a gólok is, hamar gyorsan 5:1-re módosult az állás, amelyre már csak egy szépítő találattal tudott válaszolni a vendég alakulat. Nem alakult jól a forduló a Lukácsháza számára sem: a játéknap előtt még listavezető gárda kikapott hazai pályán a Sétől, így a Pecöl győzelmével átvette a vezetést a táblázaton. A Gérce pedig megszakította három meccses vereségi sorozatát, és visszatalált a győztes útra, így nagyon izgalmasnak ígérkezik az utolsó pár forduló az északi régióban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hazai pályán aratott magabiztos győzelmet a Körmend és a Rum gárdája, míg a Nárai Telekesről távozott 3 ponttal. Nehezen, de a listavezető is nyerni tudott Rábatótfaluban.

Aztán a Bajánsenye is hozta a kötelezőt Gyöngyöshermánban, igaz ehhez a játékvezető is hozzájárult, ugyanis két játékost is kiállított a hazai csapattól.

A játéknap egyetlen döntetlenje Felsőcsatáron esett, ahol a helyi együttes az Egyházasrádóccal nézett farkasszemet.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!