SZOMBATHELYI HALADÁS – GYIRMÓT FC GYŐR 0–0 – Tizenegyesekkel: 2–3
Szombathely 1310
néző – Vezette: Kovács J. Zoltán (Szalai Balázs, Kovács Gábor)

SZOMBATHELY: Verpec – Tóth D.,Romic, Devecseri (Németh Milán, 95.), Debreczeni – Kállai Z. (Szíjjártó, 63.), Holdampf, Szekér, Horváth R. (Doncsecz, 52.) – Monori, Délczeg (Hegedűs M., 28.)
Vezetőedző: Németh Szabolcs
GYIRMÓT: Rusák – Major (Szegi, 105.), Karacs, Széles, Zeke – Hasani, Csonka, Vagyicska (Hajdú Á., a szünetben), Radics (Nagy P., 85.) – Lencse (Simon A., 67.), Medgyes Z. (Mayer Á., 97.) Vezetőedző: Csertői Aurél

A 27. percben Délczeg Gergely megsérült, Hegedűs Márk folytatta a helyén. A 41. percben a cserejátékos el is dönthette volna a meccset, hiszen Holdampf kiválóan szerzett labdát a felezővonalnál, nyargalt a labdával 30 métert, majd ajtó-ablak helyzetbe hozta Hegedűst, aki azonban elügyetlenkedte a kihagyhatatlan helyzetet.

A 61. percben Medgyes lövésénél Verpecznek kellett hárítania, majd a 71. percben is nagy bravúrt mutatott be a rutinos kapus. 90+4 perc alatt sem dőlt el a továbbjutás, így hosszabbítás következett.

A 98. percben a csereként beszálló Szijjártó Ármin a felső lécet fejelte telibe Németh Milán mesteri beadása után.

A 108. percben Monori Norbert veszélyeztetett még, de a gyirmóti kapu érintetlen maradt, jöttek a büntetők.

A tizenegyeseknél Holdampf és Romic betalált, sajnos Németh M., Hegedűs M. és Monori N. viszont hibázott, mivel a vendégeknél csak ketten hagyták ki a tizenegyest, így a Gyirmót 2-3-mal továbbjutott.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!