A Falco ezúton is megköszöni a bajnoki, – és kupaezüstben is elévülhetetlen érdemeket szerzett Szásának, hogy erre a 2 hónapra is igent mondott és a csapat rendelkezésére állt. Sok sikert kívánunk sportpályafutása eredményes folytatásához – fogalmazott Gráczer György, a szombathelyi klub ügyvezetője a falcokc.com-hoz eljuttatott közleményében.

Ismeretes, hogy az amerikai légiós, Evan Bruinsma műtéti beavatkozása miatt november 10-től január 10-ig a belorusz válogatott, 4-es poszton bevethető Pustahvar rövid idejű szerződést kötött és újra a Falco mezében szerepelt. Közben Bruinsma visszatért, Szása szolgálatait megköszönték, Ő pedig az alábbi mondatokkal búcsúzott a sárga-fekete színektől.
– Nagyon boldog voltam, amikor november elején a Falco vezetőedzője és managementje engem választott erre az időszakra. Örültem, hogy a Falco családtagja lehettem ismét és fantasztikus hangulatú mérkőzéseken játszhattam. Kívánom a klubnak, hogy a szezon elején kitűzött célokat érje el – ezekkel a szavakkal köszönt el a klubtól Aliakszandar Pustahvar.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!