Szombati mérkőzések (2017.11.11)

A forduló összes mérkőzése 13:30-kor kezdődik.

Szentgotthárd – Vasszécseny
A két együttesre egyaránt igaz, hogy a legutóbbi 5 mérkőzésük után csupán 1 alkalommal hagyták el győztesen a játékteret. A gotthárdiak számára ez nem akkora probléma, míg az újonc rossz formájának köszönhetően a tabella utolsó előtti helyén áll, így minden pontra szükségük lehet, akár már a hétvégén, egy szintén formán kívül lévő Szentgotthárd ellen.

Körmend – Ikervár
Nem vár könnyű feladat a másik újoncra sem a 13. fordulóban. Bár a korábban megszokottaktól eltérően a körmendiek nem szerepelnek túlságosan fényesen, a találkozó végkimenetele nem lehet kérdéses, igaz a futballban bármi megtörténhet, ebben bízhatnak a vendégek is.

Répcelak – Jánosháza
A 3. és a 4. helyezett összecsapására kerül sor a hétvégén. Az elmúlt években volt rá példa, hogy a vendégek győzni tudtak a Répce partiak otthonában, ám nem ez volt a megszokott. A hazaiakra az idei szezonban különben sem jellemző, hogy hazai pályán vereséget szenvedjenek, 5 hazai környezetben megvívott meccsükből 4-et nyertek, a Celldömölkkel pedig döntetlent játszottak. Bármennyire is bevetetlennek tűnik a répcelaki oroszlánbarlang a Jánosháza kitűnő idei formája bizakodásra adhat okot a vendégeknek, a mérkőzés nagy rangadónak ígérkezik.

Kőszeg – Sárvár
Az eddig hibátlan Sárvár a 13. körben Kőszegre látogat. A kőszegiek korábban hazai pályán megviccelték a Répcelakot és a Jánosházát is, így a 100%-os sárváriak sem mehetnek biztosra a hétvégén.

Király SZE – Lukácsháza
A Lukácsháza – annak ellenére, hogy a legutóbbi fordulóban kikapott a Répcelaktól – jó formában van, legutóbbi 5 találkozójukon 8 pontot szereztek és a középmezőnyben helyezkednek el a tabellán. A Király SZE is a középmezőnyt erősíti, az elmúlt találkozók nem sikerültek a legjobban a szombathelyieknek, ám ha a hétvégén győznek, megelőzhetik a Lukácsházát a tabellán.

Vasárnapi mérkőzések (2017.11.12)

Vasvár – Rum
A két csapat a tabella hátsó felében található, a vasváriak legutóbbi 4 mérkőzésüket elveszítették, érdekesség, hogy mind a 4 találkozón 1 góllal maradtak alul aktuális ellenfelükkel szemben. A vendégek az előző körben győzni tudtak hazai pályán a Kőszeg ellen, teljesítményük az elmúlt időszakban rapszodikusnak mondható. A találkozó végkimenetele attól is függ, melyik arcukat mutatják a rumiak a hétvégén.

Egyházasrádóc – Vép
A két együttes közül talán a vépiek vannak jobb formában, a rádóciak csupán egy mérkőzést tudtak megnyerni a legutóbbi 5 fellépésükből. Amennyiben a találkozó a vendégek sikerével végződik, az Egyházasrádóc leszakadhat az élbolytól, míg a Vép megkezdheti a felzárkózást.

Rábapaty – Celldömölk
A sereghajtó számára nem ez lehet az a mérkőzés ahol véget vetnek a rossz szériájuknak, és elindulnak felfelé a tabellán. A tabella második helyén álló Celldömölk számára kötelező találkozónak ígérkezik a hétvégi összecsapás, ám a patyiak mindent megfognak tenni a pontszerzés érdekében.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!