(Az összes találkozót vasárnap, 13:00-kor rendezik.)

Megye II. Szombathelyi csoport 14. forduló

 

Szentpéterfai SE – Rábahídvég KSK
A középmezőnyben található hazai csapat számára az elmúlt két meccs felejthető eredményt hozott, de a sereghajtó Rábahídvég ellen meglepetésszámba menne, ha nem nyernének hazai környezetben.
Játékvezető: Szvorda Melinda

Balogunyom SE – Gyöngyöshermán


Mindkét együttes nagyon jó formában játszik az elmúlt hetekben, legutóbbi 3 mérkőzését mind a két csapat egyaránt megnyerte, így izgalmas találkozóra van kilátás, még akkor is, ha a Balogunyom a dobogón, a Gyöngyöshermán pedig a 9. helyen áll jelenleg a tabellán.
Játékvezető: Sály Károly

SÉ SE – Jáki SE
A jáki együttes formája ingadozó, felváltva jönnek mostanában a győzelmek és a vereségek, és amennyiben nem törik meg ez a sorminta, akkor a mérkőzés végén a hazaiak örülhetnek, azonban a papírforma nem ezt vetíti előre.
Játékvezető: Bedi Tamás

Csepregi SE – Táplán KSK
A listavezető csepregiek is váltakozó eredményeket produkálnak mostanság, de a szebb napokat is megélő táplániak ellen nem lehet kérdéses a győzelmük.
Játékvezető: Mónos János

Gencsapáti KSE – Felsőcsatári KSK
A gencsiek produkáltak meglepő eredményeket az elmúlt pár mérkőzésen, megverték a Jákot és ikszeltek a Csepreggel, azonban most hazai környezetben esélyesként lépnek pályára, és fontos lesz, hogy mennyire tudnak dominálni a találkozón.
Játékvezető: Szabó III. Zoltán

Söpte SE – Bozsoki SE
A hazaiak még harcban vannak azért, hogy a dobogón töltsék a téli pihenőt, de ehhez mindenképp győzniük kell a hétvégén, míg a vendégeknek a kiesőzóna leszakításához lenne szüksége a pontokra.
Játékvezető: Horváth Patrik

Tanakajd TC – Zanati KSE
A futballban bármi előfordulhat, azonban ezen a találkozón a papírforma minden téren a hazaiak sikerére mutat. A Tanakajd még nem tett le arról, hogy az élen zárja a téli szezont, és csupán 1 pont a hátrányuk a Csepreggel szemben.
Játékvezető: Szabó II. Zoltán

 

Megye II. Körmendi csoport 14. forduló 

Körmend VSE – Szarvaskend SE (Szombat, 13:00)

Körmendi Téglagyári SE – Viszák KSE
Egyik csapat sincs túlságosan jó formában az elmúlt meccsek alapján, ám a hazaiaknak így is jó esélyük van a győzelemre.
Játékvezető: Németh Lajos

Magyarszecsőd SE – Bajánsenye SE
Igazi rangadót láthat az, aki vasárnap ebéd után ezt a mérkőzést választja magának. A két együttest csupán 4 pont választja el a tabellán egymástól, és hiába a pontelőny, a szecsődiek nincsenek túl jó formában, így csak a hazai pálya előnyében bízhatnak.
Játékvezető: Harcsár Róbert

Nádasd KSE – Őriszentpéter SE
A tavaly még megyei első osztályú nádasdiak az utolsóelőtti pozíciót foglalják el jelenleg a bajnokságban, az Őriszentpéter pedig a dobogó 3. fokán található, így nem lenne meglepetés egy esetleges vendég siker, bár Nádasdon a körülmények miatt nem egyszerű győzni.
Játékvezető: Szabó I. Zoltán

Csákánydoroszlói KSE – Szakonyfalu
A sereghajtó számára jó esély lehet ez a pontszerzésre, mivel a Szakonyfalu sincs túl nagy formában, az előző 5 mérkőzéséből 4-en vereséget szenvedett a vendég gárda.
Játékvezető: Németh Balázs

 

Megye II. Sárvári csoport 13. forduló (Az első mérkőzés kivételével minden találkozót vasárnap, 13:00-kor rendeznek.)

Kemenesalja FC – Gérce KSE (Szombat, 13:00)

Uraiújfalu SE – Sitke KKSE
Nagyon nehéz lenne megjósolni, hogy ezen a mérkőzésen ki örülhet a végén. A hazai pálya előnye az Uraiújfalut segíti, de vesztettek már el otthon hozhatónak tűnő találkozókat. A mezőny a 4. helytől egészen az utolsó, 10. pozícióig nagyon szoros, mindössze 7 pont a különbség a két helyezés között, így mindkét csapat nagyot léphetne előre, ha megszerezné a 3 pontot a hétvégén.
Játékvezető: Farkas Gábor Ferenc

Püspökmolnári KSK – Büki TK
Nagy csatának ígérkezik a bükiek vendégjátéka is, hiába van 9 pont különbség a két együttes között, a Püspökmolnári hazai pályán bárkit képes megverni ebben az osztályban, ráadásul a góllövő listát vezető Farkas Attila Ottót is a soraikban tudhatják.
Játékvezető: Marácz Zoltán

Pecöl KMSE – Merseváti SE
Kiesési rangadónak is nevezhetnénk a Pecöl – Merseváti ütközetét, ám a mezőny annyira szoros, hogy egy vereséggel sem szakadna le a túlságosan a többiektől egyik együttes sem, viszont egy győzelemmel nagyot léphetnének előre.
Játékvezető: Horváth Árpád

Szeleste-Pósfa SE – Ölbő KSE
Szomszédvári rangadót rendeznek Szelestén. Ebben a párharcban nem számít a két csapat tabellán elfoglalt helyezése, a végkimenetelt nem lehet megjósolni. Küzdős, feszült és kemény belépőkkel tarkított mérkőzésre van kilátás. Nem irigyeljük a fiatal játékvezetőt, Héra Csanádot.
Játékvezető: Héra Csanád

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!