A támadóidő vége volt már, éppen középen helyezkedtem, a kapuval szemben, kb. 7-8 méteren és sikerült a hosszú alsó sarokba lőnöm a labdát. Természetesen bal kézzel lőttem, a játékszer a kapufa segítségével vágódott a szolnoki hálóba – idézte fel az AVUS 3. találatát a fiatal tehetség. A meccset egyébként 20-8-ra nyerte a bajnoki listavezető Szolnok.

Mint itthon is, a cél az volt Szolnokon is, hogy élvezzük az ellenük való játékot, tanuljunk tőlük, és próbáljuk minél kevesebb gólon tartani őket. Sajnos az eleje nem sikerült jól, folyamatosan hoztak a ,,hat az ötöket” és az ,,öt a négyeket”, amelyekből könnyű gólokat lőttek, aztán a második félidőben már ezeket el tudtuk kerülni és kevesebb gólt is tudtak szerezni a zónánk ellen. Külön öröm volt számomra, hogy a hazai nézők elismerésül a mi góljainkat is megtapsolták, amit én még sehol nem tapasztaltam – tette hozzá Hajmási András.

Megtudtuk, hogy az OB I,A’ csoportjának 6. helyén álló aligátorok most inkább az erőfejlesztésre mennek rá, azon lesz a hangsúly, több kondicionáló edzésük is lesz a szombathelyi pólósoknak.
Hajmási András kényszerpihenőre vonul, a vállával akadnak problémák, úgyhogy neki valamivel remélhetőleg lazábbak lesznek a következő hetek.
A következő bajnoki meccsen egyébként december 16-án, a Fradi ellen szerepel az Aligátor Vízilabda Kft. A csapat a szombathelyi Fedett uszodában közönségszórakoztató meccsel kíván búcsúzni az óévtől, kérdés csak az, partner lesz-e ebben a Fradi?!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!