A nyáron a PSG-be távozó Neymar nagy űrt hagyott maga mögött Barcelonában.

A híres MSN trió rekordokat felállítva szórta a gólokat az elmúlt években, a félelmetes hármas azonban a brazil távozásával felbomlott, legalábbis a pályán.

Az ötször aranylabdás Lionel Messi most egy karácsonyi műsor keretein belül üzent barátjának, Neymarnak.

„Nos, Ney… Azt hiszem gyakorlatilag mindent elmondtunk egymásnak, mikor elmentél. Az igazság az, hogy még mindig hiányzol nekünk. Szívesen megosztanánk veled továbbra is a reggeli matéteánkat az öltözőben és több mást dolgot is. Ahogy mindig, most is a legjobbakat kívánom neked, bármerre is vagy és biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra keresztezni fogják útjaink egymást a pályán vagy azon kívül. Nagy ölelést küldök és vigyázz magadra. És itt a láthatatlan barát titkos ajándéka, amit küldök – tudom, hogy tetszeni fog.”

Neymar válasza is hamar megérkezett: „Tesó, köszönöm. Egy példakép vagy számomra és egy nagyszerű barát. Nagy ölelés, sztár!”

Egy biztos, a híres brazil-argentin ellentét a két játékos kapcsolatát abszolút nem befolyásolja, egyes sajtóhírek szerint Neymar egyébként is megbánta már, hogy Párizsba igazolt, és szívesen visszatérne a katalán együtteshez, és barátaihoz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!