A 32. Szilveszter kupa női mezőnyéből rendkívül magabiztos teljesítménnyel jutott tovább a Csere FC és a csapat titokban a legfényesebb érem megszerzésében reménykedik. Így van ezzel Tálosi Szabina is, aki a magyar válogatottban is bemutatkozott már, a két ünnep között viszont úgy érezte jó buli vár rá a Rohonci úti sportkomplexumban.

– Hosszabb szünet után ráhangolódásként mindenképpen jó ötletnek tartjuk ezt a tornát, hiszen hamarosan megkezdjük a felkészülést a tavaszi szezonra. Persze ilyenkor óvatosan és nagy odafigyeléssel kell játszani, nehogy megsérüljön valaki. A teremfoci amúgy is építi a jellemet, ezért biztos vagyok benne, hogy mindenki, aki pályára lép, győzni szeretne. Így vagyunk ezzel mi is. Mivel nagyon szeretem a futsalt és a teremlabdarúgást is, ezért remek érzés itt is megmutatni, hog ymit tudunk. Nagyon szeretnénk, ha a döntőt követően is lenne okunk mosolyogni, mert akkor a mi nyakunkba kerül az aranyérem – nyilatkozta Tálosi Szabina.

A selejtezők során gólt szerző játékos ugyanakkor hangsúlyozta azt is, hogy nem az egyéni címeket részesíti előnyben, így nem hozza lázba egy gólkirálynői elismerés.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!