ITT már olvashattak róla, hogy a Dobó SE versenyzői megkezdték az idei téli sorozatukat, most a két legeredményesebb ifjú tehetség önértékeléséről olvashatnak.

Igazából jól sikerült az idei első versenyen a dobásaim sorozata, bár, ha egy méterrel nagyobbat dobok, akkor sem haragudtam volna meg.

Nem a legjobb idő volt a versenyzéshez, szóval amit lehetett megpróbáltam kihozni belőle. Ezúttal 67.28 méter sikerült.

 

 

 

Tavaly is kb. ekkorával kezdtem az évet, de idén már több, technikailag is bíztató dobásom volt – értékelte első versenyét a 21 éves atléta.

 

 

 

 

Az U23-as Európa-bajnok Halász Bence is elégedett volt az extrém terhelés során elért teljesítménnyel.

 

 

 

A sok edzés miatti terhelés és a hideg időjárás ellenére is szerettem volna 70 méter fölé kerülni, ez azonban most nem sikerült, de majd Dél-Afrikában, az optimális feltételek megdobják az eredményeket, emellett a terhelésre is még ráteszek egy lapáttal – fogalmazott optimistán a héten kapott profi szerződését aláíró ifjú tehetség.

 

Ma pedig már Dél-Arikában tartózkodnak a legtehetségesebb kalapácsvetők.

A Magyar Atlétikai Szövetség kérésére januárban a Pars Krisztián, Halász Bence, Hudi Ákos, Rába Dániel, Varga Donát és Gyurátz Réka összetételű kisebb csapat – Németh Zsolt mesteredző vezetésével – utazott ki, viszont a márciusi edzőtáborban már minden nemzetközi szinttel rendelkező, világversenyen induló szombathelyi dobóatléta ott lehet majd.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!