Potchefstroom a helyszíne a melegebb égövi edzőtábornak, ahol Pars Krisztián, Halász Bence, Hudi Ákos, Gyurátz Réka, Rába Dániel és Varga Donát hétfőn Németh Zsolt mesteredző vezetésével kezdte meg az edzéseket.

Szombat délelőtt még a Sugár úton edzettünk, majd éjszaka útnak indultunk, vasárnap este érkeztünk meg, hétfőn pedig két edzéssel birtokba is vettük a potchefstroomi edzőközpont nyújtotta szolgáltatásokat. Az itteni edzőtáborban a legmagasabb színvonalon, optimális körülmények között, és remélhetőleg sérülésmentesen tudunk dolgozni. Az első napokra esőket ígért a helyi meteorológia, ha így lesz konditerembe vonulunk és bízunk a gyors felmelegedésben – válaszolt érdeklődésünkre Németh Zsolt.

A Szombathelyi Dobó SE versenyzői több mint kéthetes edzőtábor után, február 7-én indulnak haza Szombathelyre, majd február 10-én már a téli versenysorozat újabb fordulóján, március elején pedig a juniorok és az ifik számára megrendezendő téli országos bajnokságon állnak dobókörbe az érmekért. A téli versenyprogram a portugáliai téli Európa Kupán éri el csúcspontját, a tervek szerint ide is érmekért utaznak a kalapácsvetők.

 

Amíg az ,,idősebbek” Dél-Afrikában készülnek, addig az ifjúsági olimpiára, illetve az ifjúsági Európa-bajnokságra készülő fiatalabb atléták Németh László edző vezetésével készülnek Szombathelyen.

 

 

 

A tavaszi dél-afrikai edzőtáborban már a legtehetségesebb serdülő és ifi atléták is ott lesznek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!