A múlt hét folyamán megkezdte az edzéseket a Répcelaki SE labdarúgó együttese. A répcelakiak rögtön edzőmeccset is játszottak a hétvége során,  a celldömölki műfűves pályán fogadták a Vép VSE gárdáját.

A találkozó a várakozásoknak megfelelően kezdődött a találkozó, a répcelakiak birtokolták a labdát, és több ízben is sikerült a vépi védelem mögé kerülniük, azonban gól nem született egyik helyzetükből sem. Az idő múlásával a labdabirtoklás nem nagyon változott, de az előrevágott labdákból már a vépieknek is adódtak lehetőségei, Gyécsek Martinnak több bravúrra is szüksége volt ahhoz, hogy csapata ne kerüljön hátrányba.

Forrás: Répcelaki SE facebook

A félidőben 0:0-val fordultak a csapatok, az edzők folyamatos cserékkel igyekeztek frissíteni, és mindenkit kipróbálni. A második játékrészt jobban kezdte a vépi együttes, Bezdi Szabolcs révén meg is szerezték a vezetést egy hosszú indítás után.

Ezután egy fokozattal feljebb kapcsolt a répcelaki együttes, és igyekezett nyomást gyakorolni az ellenfél kapujára. A támadó felfogásnak hamar meg is lett az eredménye, Jordán Benedekkel szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, a büntetőt pedig maga a sértett váltotta gólra.

A hajrához közeledve úgy tűnt, döntetlenre végez egymással a két csapat, ám ekkor a répcelakiak játékosa, Tóth Dávid lövésre szánta el magát, és a laposan kapura küldött labdája a kapus kezei és lábai között utat talált a kapuba.

A répcelakiak tehát fordítani tudtak és összességében megérdemelten nyerték meg a találkozót, a héten pedig folytatásként újabb két mérkőzésen lépnek pályára.

Még több kép a Répcelaki SE Facebook oldalán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!