Az Egerszegi Titánok, a Soproni Jégtörők, a Veszprémi Jéglovagok, a Nyugati Eszkimók és a Kaposvári Sportiskola kis hokisait látta vendégül a hazai Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub gárdája. A szombati vendéglátás szó szerint értendő, hiszen a csípős hidegben forró tea, finom szendvicsek és gyümölcsök fogadták a kis hokisokat.

Az U10-es bajnokságban ez volt az utolsó általunk rendezett 2017/2018-as forduló. Érdekesség, hogy 6 csapatos tornát még nem rendeztünk, de azt hiszem nem csalódott, akik kilátogatott, hiszen a 2×12 perces izgalmas meccseken nagyon jól szórakozhatott minden szurkoló – tájékoztatta a helyszínen honlapunkat Zelevics Ferenc, a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub elnöke, aki azt is örömmel újságolta, hogy a támogatók segítségével új mezeket is kioszthattak a hévégén a gyerekeknek.

A 3 sorral, soronként 3 játékossal és a kapussal felálló, minimum 10 játékost nevező csapatoknál ezúttal sem az eredmény, sokkal inkább a játék népszerűsítése, a szabályok megismertetése volt a lényeg.

Zsúfolt a Pingvinek hétvégéje, hiszen a szombathelyi tornával párhuzamosan U14-es bajnoki fordulón szerepeltek Debrecenben, az U8-asok pedig Ajkán játszanak vasárnap.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!