Kívülről látva talán nem is tűnik olyan nehéznek egy sportoló élete. Az edzések, mérkőzések mellet ugyanakkor nemcsak a pályán, hanem azon kívül is teljesíteniük kell. Ez pedig azt jelenti, hogy minden sportolótól hatalmas odafigyelést igényel a pályán kívüli élet is, hiszen különböző interjúkon, rendezvényeken kell megjelenniük. Ebben segít a Korall Wellness Stúdió, ahol nemcsak a gyengébbik nem képviselőit várják szeretettel, hanem a férfiakat is.

S hogy mit keresne egy vérbeli sportoló egy szépségstúdióban? A megújulás mellett a regenerálódást, hiszen sokkal feszítettebb ritmusban élik életüket. Ezért az alakformálás mellett már masszázzsal is várják az érdeklődőket.

– Ezt nagyon szeretik azok a sportolók, akik versenyszerűen, akár napi több edzésen is helyt kell állniuk. Mivel a szervezet sokkal nagyobb terhelésnek van kitéve, komolyan kell venni a pihentetést és a regenerálást. Óriási előnye van a sportsérülések megelőzésében és megakadályozza a korábbiak ismételt kialakulását. Ráadásul javítja a vér- és nyirokkeringést, segíti az izmok ellazítását, erősíti a kötőszöveteket valamint méregteleníti a szervezetet – mondta Molnár Enikő masszőr.

Azonban nemcsak a lazítás a cél, hanem a megjelenés is. Ebben segítségünkre sietett Simon Cintia, a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület kosárlabdázóját, aki korábban még az ifi olimpián a magyar válogatott tagja volt. A tehetséges sportoló egyébként nemcsak a pályán figyel a részletekre, hanem a civil életben is.

– Ha sietek, akkor sem hanyagolhatom el magam. A napi rutinom része, hogy 10-15 perc alatt megfelelően nézzek ki – meséli nevetve Cinti. Megjegyezte azt is, hogy magánemberként és a csapat címerét viselve is fontos a jó megjelenés.

Kérésünknek eleget téve egy hosszadalmas kozmetikai kezelésnek vetette alá magát a népszerű kosaras.

Jurik Petra Fruzsina először hidroabrázió kezelést végzett, amely az elhalt hámsejteket hámlasztja. Erre kiemelt szüksége van a sportolóknak, hiszen az erős izzadás nagyon igénybe veszi a bőrt. Ezután egy Hungarikumként bejegyzett terméket, melyet már a tengerentúlon is használnak vitt fel az irányító bőrére. Az Ilcsi natúr kozmetikumok az már 1958 óta forgalmazzák és környezetbarát hatóanyagai miatt kifejezetten népszerű a hölgyek körében.

– Csak úgy, mint a Dr. Spiller termékcsalád, amely speciális recepttúrák alapján készülő magas hatékonyságú biokozmetikumok. Minden készítményt és termékkategóriát a kompromisszumok nélküli szépségápolásra tervezték a szépségszalonoknak, wellness és SPA centereknek. Céljuk, hogy olyan professzionális termékeket kínáljanak, melyek hatékony megoldást jelentenek vendégek bőrproblémáira bőrtípustól függetlenül – tudtuk meg Molnár Cornelia stúdióvezetőtől.

Ezt követően Cintia a szoláriumot vette célba, hiszen a hideg tél és a napsütés hiányában is szüksége van a szervezetnek a D-vitaminra. Nem mellesleg gyönyörű barna bőrre is szert tett a kosaras. A Korall Wellness Stúdióban egyébként a régióban egyedülállóként (pigment felismerő csövekkel ellátott szoláriumgéppel várják a szépülni vágyókat, amely a többi géppel ellentétben egyenletes barnulást nyújt.

A Collatan és vibrapad mellett pedig műszempilla felrakásra, kéz- és lábápolásra, műköröm- valamint sminkkészítésre is betérhet bárki, aki szeretne megszépülni. Nemcsak sportolók…

Közzétette: Korall Wellness Stúdió – 2018. január 14.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!