Lehengerlő játékkal 3-0 arányban győzött a legutóbbi fordulóban a HUNGAST-Haladás VSA női élvonalbeli röplabda csapat. A TFSE elleni sikerről, valamint a Budaörs elleni összecsapásról beszélgettünk dr. Mucsi Péter vezetőedzővel.

– Nagyon örülünk, hogy a kemény munkánknak meg lett a gyümölcse. A győzelem mellett az is jó érzéssel tölt el, hogy minden játékosomnak játéklehetőséget tudtam adni és a lányok éltek is ezzel. Szerencsére Bagyinka Fanni sérülése is rendbe jött, valamint a másik feladónk Horváth Dóra szintén remekül szállt be a találkozóba, bizonyítva, hogy rá is lehet számítani. A TFSE ellen a centermunkánk is kiemelkedő volt, ezért tényleg minden dicséretet megérdemelnek a játékosok.

Mucsi Péter bizakodó a Budaörs elleni találkozót illetően

A Budaörs ellen is hasonló mérkőzést vár?

– Bízunk benne, hogy sikerül átmentenünk a formánkat és sikerrel vesszük az előttünk álló akadályokat. A célunk továbbra is az, hogy az első két hely valamelyikére odaérjünk. Ehhez viszont az MTK és a Gödöllő mellett a Budaörs gárdáját is szeretnénk legyőzni, visszavágva az alapszakasz során elszenvedett vereségért. Természetesen a TFSE ellen is akadtak hibáink, ezeket próbáltuk kijavítani.

A télen érkezett két új játékos, őket mennyire sikerült beépíteni?

– Még azért látszott, hogy még nem zökkenőmentes a játékunk, ellenben nagyon szépen dolgoznak és érkezésükkel minőségileg erősödtünk.

A TFSE elleni mérkőzés szünetében elkaptunk egy pillanatot. A lelátón szorított a Haladás sikeréért a Falco kosárlabda csapatának tagjai és vezérszurkolója is.

A legutóbbi fordulóban szép számmal érkeztek szurkolók a lelátóra. Többek között kilátogatott a Falco férfi kosárlabda csapata is. Mennyire dobja fel ez a lányokat és az edzőt?

– Minden sportoló vágya, hogy sokan nézzék és szurkoljanak neki, ezzel mi sem vagyunk másként. Örömteli, hogy hétről-hétre egyre többen érkeznek a nézők. Szerencsére a sportkomplexumban akad hely, így szeretettel várjuk a Haladás és a Falco szurkolókat is, akik bizonyára még hangulatosabbá varázsolják a csarnokot. A lelátón pedig már a kosarasok mellett futsalosok is rendszerint helyet foglalnak, hiszen kölcsönösen kilátogatunk egymás mérkőzéseire, amennyiben ezt az edzés és mérkőzésidőpontok engedik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!