Újpest – Haladás 1-0

A Hali a Király – Schimmer, Wils, Németh Milán, Bosnjak – Jagodics, Kovács – Mészáros, Rácz, Halmosi – Ramos összeállításban lépett pályára.

A Haladás cseréi: Gyurján, Kolcák, Jancsó, Németh Márió, Williams, Rabusic, Pinte

Az Újpest pedig a Pajovics – Pauljevics, Bojovics, Litauszki, Mohl – Nwobodo, Diallo, Simon, Nagy D. – Novothny, Zsótér kezdővel rohamozza majd a szombathelyiek kapuját.

93′ – Vége a meccsnek, nyert az Újpest, 1-0!

90′ – 3 perc a ráadás!

88′ – Cserél mindkét csapat a végén, Williams és Tischler jött be.

76′ – Németh Milán utolsó emberként szabálytalankodott, piros lapot kapott Kassaitól, innen aztán még többet támadnak a lilák.

70′ – Még mindig többet támad a hazai csapat.

62′ – Frissít a Hali: Halmosit Németh Márió váltotta.

52′ – A futball örök törvénye itt is beigazolódott, ami az egyik oldalon kimaradt, a másikon nem. Novothny csukafejessel szerzett vezetést, 1-0!

47′ -Kovács, majd Mészáros hibázottt ziccerben.

A szünetben Diallo helyére Szankovics állt be.

45′ Félidő. Mindkét együttes támadólag lépett fel ugyan, de igazán nagy helyzetek nem alakult ki egyik kapu előtt sem. Remélhetőleg a második etapra felélénkül a találkozó.

43′ Ígéretes hazai beadás, de Novothnytól elpattant a labda, így nem lesz lövés a dologból.

39′ Két ígéretes próbálkozása is volt az Újpestnek, de Nagy távoli lövését Király biztosan fogta, a szögletből pedig nem sikerült fejelnie a hazaiaknak. Az ellentámadásból Ramos próbálkozott, de lövése kevéssel elkerülte a kaput.

35′ Időközben a megszerezte a vezetést a Paks és a Videoton is, előbbi a Diósgyőr, utóbbi a Vasas ellenében.

30′ Jóval aktívabban támad a vendég együttes, ezúttal Mészáros iramodott meg, de beadását a tisztázni tudták a lila-fehér védők.

23′ Kovács jó labdaszerzése után alakulhatott volna ki helyzet a hazai kapu előtt, de nem sikerült lejátszani az akciót. Már az Újpest támadhat.

20′ Már 3 sárga lap is kiosztásra került a mérkőzésen, helyzetekben azonban eddig nem dúskálunk, Ramos próbálkozik a védelem mögé indulni, de vagy lesen állítják meg, vagy az átadás pontatlan.

15′ A velünk párhuzamosan zajló mérkőzéseken sem született eddig gól. Álmoskásan kezdődik a tavaszi rajt.

9′ Gyűrik egymást a mezőnyben a csapatok. A pálya talaja a körülményekhez képest tűrhető állapotban van.

1′ Elkezdődött a találkozó. A két csapat legutóbbi mérkőzését a Hali nyerte, de jelenleg az Újpest 5 hellyel előrébb tartózkodik a táblázaton.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!