A rendezvényen a 11 csapat egy ötös, illetve egy hatos csoportban játszott körmérkőzéseket, majd 4-4 csapat továbbjutott, onnan kieséses rendszerben meccseltek egészen a döntőig.
A két döntős csapat, a KLSE-Agro-Center, valamint az Öregedő Körmendiek nem először “futottak össze” egy focitorna fináléjában, most Vasváron, a nemzetközi öregfiúk tornán kerültek újra szembe egymással a régi ellenfelek, egyben barátok.
A mostani döntőt az amúgy egész tornát veretlenül “lehozó” KLSE-Agro-Center csapata nyerte 6 győzelemmel és két döntetlennel. A győztes csapat az egész tornán mindössze 1 (!!!) gólt kapott, azt is hetesből. A KLSE a csoportját magabiztosan nyerte 9:0-ás gólkülönbséggel, a négy közé jutásért, a Vassurány ellen 1:1-es eredményt követően hetesekkel jutottak tovább, majd a döntőbe jutásért a szlovéniai Lendvát verték meg újra, most 1:0-ra, (a csoportmeccseken egyszer már legyőzték 2:0-ra őket). A torna sokak szerint legszebb gólját ezen a meccsen követte el Weisz György.
A másik ágon a Körmend az elődöntőben a Viola Illatszer csapatát verte 4:1-re. A bronzmeccsen a Szlovén Lendva diadalmaskodott a Viola Illatszer ellen, így Szlovéniába került a bronzérem.
Palotai Zoltántól, a KLSE labdarúgó szakosztályvezetőjétől megtudtuk, hogy a döntőben aztán a KLSE-AgronCenternek a Körmendet sikerült Mihók Csaba góljával 1:0-ra legyőznie.
A torna különdíjait is átadták: a legjobb játékos is KLSE-Agro-Center focista lett, Lengyel Miklós személyében, a legjobb kapus Seper Krisztián (Püspökmolnári), míg a gólkirály Horváth Szilárd (Püspökmolnári) lett. A torna legidősebb játékosa Kiss Károly (Vasvár “Junior”) volt.
A díjátadásban a főszervező Varga Szabolcsnak és Mihályfi Zoltánnak volt vasvári focilegendák (volt játékosok, edzők, sportvezetők): Sipos Sándor, Kiss Gyula, Rácz Csaba, Kiss Ervin, Szűcs Lajos, Varga István és Hubay Gábor segédkeztek.
A győztes KLSE-Agro Center (csíkosban) névsora: álló sor, balról: Molnár József, Steiner Zsolt, Weisz György, Catomio János, Nyáry Szilárd, Palotai Zoltán-és zöldben a kapus Szalay Zsolt. Guggolnak: Maurer Tibor, Lengyel Miklós, Mihók Csaba.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!