A spanyol bajnokság 29. fordulójában egyik nagy ászra sem várt könnyű mérkőzés, lássuk az eredményeket.

FC Barcelona 2:0 Athletic Bilbao
A katalánok 8 pontos előnnyel vágtak neki a fordulónak, és az előzetes várakozásoktól eltérően nem is forgott veszélyben a pontelőnyük, mivel az első félidőben totálisan lefocizták a baszk együttest. A második játékrészben aztán visszavett a tempóból a katalán együttes, de így is magabiztosan nyerték meg a találkozót Paco Alcacer, és Lionel Messi góljaival.

 

Real Madrid 6:3 Girona
Igazán közönségszórakoztató mérkőzést játszott egymással a királyi gárda és a katalán kis csapat. A Girona nem feltartott kézzel érkezett a Santiago Bernabeuba, sőt az első félidőben még döntetlenre állt a mérkőzés. Cristiano Ronaldo viszont kíméletlenül használta ki a helyzeteit a kapu előtt, a portugál támadó 4-szer is eredmény volt a mérkőzésen. A Girona a levegőben, pontrúgásokból tudta a legtöbbször megverni a madridiak védelmét, ami intő jel lehet Zidanék számára a jövőre nézve.

Villareal 2:1 Atletico Madrid
Ahogy arra számítani lehetett, a sárga tengeralattjáró megnehezítette a matracosok dolgát, akik hiába vezettek Griezmann büntetőjével sokáig, a hosszabbításban a csereként beálló fiatal támadó, Enes Ünal (aki a Manchester Citynél nevelkedett) két góljával a hajrában megfordította a mérkőzést. Simeone hátránya tehát tovább nőtt a Barcelonával szemben, immár 11 pont a katalánok előnye.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!