A Fogyatékos Emberek Nappali Szolgálata fiataljait kerestük fel kisebb ajándékcsomaggal. A mosolygós fiúk és lányok akkora hatással voltak ránk, hogy elhatároztuk ennyiben nem maradhat kapcsolatunk. Így fejünkbe vettük, hogy új barátainkkal közösen sportnapot tartunk. Mi szükséges ehhez? Egy jó társaság, rengeteg sportoló, fülbemászó dallamok, ízletes falatok, sportbemutatók és egy sorverseny, amely garantálja az életre szóló élményt.

A Fogyatékos Emberek Nappali Szolgálatának szakmai programjában kiemelt szerepet kap a szabadidő hasznos eltöltésére való nevelés, valamint igyekeznek megismertetni és megszerettetni az intézménybe járó értelmi fogyatékos fiatalokkal a különböző sporttevékenységeket, valamint buzdítani őket a sportrendezvényeken való részvételen is.

Az országban talán nem ismeretlen Mák Dóri tevékenysége, akinek többek között a Divatbemutató Kicsit Másképp elnevezésű rendezvényt is köszönhetjük. Az általa elmondottak, miszerint “nincs különbség és különbözőség” – ennek a szellemében szervezzük meg ezt a formabontó sportos napot, amelyen bárki részt vehet.

A rendezvény helyszínéről és pontos dátumáról hamarosan tájékoztatjuk olvasóinkat!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!