ITT már olvashattak róla, hogy a szombati nyílt amatőr versenyre 24 versenyző, közöttük 5 hölgy és 19 férfi, illetve diák nevezett. Ez jó adat, bár még mindig lehetne népszerűbb Szombathelyen ez a sportág. Az indulók között volt Tóth Zoltán is.

– Az Öntöde Sportcentrum létrejötte, vagyis 1995 óta fallabdázom, elsősorban jó stressz-oldó és kondiban tartó hatása miatt kedvelem ezt a sportágat. Szerintem még kevesen vagyunk, jó volna, ha egyesületi szinten még többen űznénk ezt a csodálatos sportágat – nyilatkozta a saját magától dobogós helyezést váró Tóth Zoltán.

 

A ,,Decathlon-Öntöde Fallabda Kupa” sorozatban ez már a 3. versenyalkalom volt, de már most tervezik a folytatást. A mintegy 4 órás verseny végén lebonyolított eredményhirdetésen érmek, serlegek, ütők találtak gazdára.

 

 

Hagyományőrző módon nem a győztes kapta a fődíjat, hanem sorsoltak a résztvevők közül, így egy csúcskategóriás ütőt kapott a szerencsés fallabdázó. A fődíj mellett húrokat, pólókat, sok szép nyereményt lehetett még bezsebelni.

 

 

Az amatőr verseny eredményei:
Nők: 1. Sákovics Virág, 2. Fehér Dorottya, 3. Sziklai Luca.

 

 

 

Férfiak: 1. Bányai Péter, 2. Tóth Zoltán, 3. Pozsár András.

 

 

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!