ITT már élő közvetítésben beszámoltunk róla, hogy sorozatban harmadik győzelmét is megszerezte az AVUS OB I-es csapata, most a csapat két fiatal játékosa mondja el, hogyan látta a medencéből a meccset.

Kovács Barnabás: azt gondoltuk, hogy sima meccs lesz, de sajnos nem kezdtünk jól, emiatt sem a támadás, sem a védekezésünk nem ült. A szünetben a vezetőedző becserélt, igyekeztem bizonyítani. Azt gondolom, lehetett volna jobb is, hiszen a 11 kapott gól sok, de most a 3 pont megszerzése a legfontosabb.

 

Hajmási András: a Szentes és a Tatabánya ellen kijött a lépés, a Szeged ellen azonban szorosabb meccs lett, mint sejtettük. Voltak hullámvölgyeink, de a vége úgy sikerült, ahogy szerettük volna, hiszen volt olyan időpillanat, amikor már 3 góllal is mentünk. Védekezésben még sokat kell fejlődnöm, de ma talán jó úton jártam.

Most 2 hét szünet jön, így legközelebb április 14-én Pécsett szerepel az AVUS, hazai közönség előtt pedig április 21-én ugranak újra medencébe Matajsz Márk ,,fiai”, az alsóházi rájátszás utolsó fordulójában a Tatabánya lesz az ellenfél.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!