A Vas Megyei II. osztály összes régiójában rendeztek mérkőzéseket a pénteki nap folyamán, van, ahol majdnem egy teljes forduló lezajlott, de akad olyan csoport, ahol csak két mérkőzést játszottak le. Nézzük az eredményeket.

Vas Megyei II. o. Szombathelyi csoport 17. (elmaradt) forduló eredményei

Az első 5 helyezett csapatnak nem okozott gondot az elmaradt mérkőzések pótlása, a Csepreg, a Balogunyom, a Tanakajd, a Szpari, valamint a séi együttes is hozta a kötelezőt, és begyűjtötte mind a 3 bajnoki pontot. A legnagyobb ütközetet a Szpari és a Ják összecsapása hozta, hiába vezettek már az első félidőben két góllal a vendégek, a hazaiak egy parádés második etapot produkálva megfordították a találkozót.

Vas Megyei II. o. Sárvári csoport 

Ebben a régióban nem rendeztek teljes fordulót Nagypénteken, csupán a Sitke – Pecöl (1:3) valamint a Bük – Uraiújfalu (2:2) mérkőzéseket játszották le, előbbit a 17. utóbbit a 18. fordulóból. A bükieknek ugyan sikerült felállniuk két gólos hátrányból hazai pályán, a megerősödött ujfalusi brigáddal szemben, az 1 ponttal így sem lehetnek elégedettek, mert bár 1 egységgel megelőzik jelenleg a 3. helyezett Gércét a tabellán, de úgy, hogy két meccsel többet játszottak.

Vas Megyei II. o. Körmendi csoport 17. forduló 

Egy mérkőzésről nem érkezett be információ a szövetségbe, ezen kívül azonban valamennyi találkozót megrendezték a már egyszer elnapolt 17. játékkörből. A listavezető Szarvaskend ezúttal szabadnapos volt, az őket üldöző Körmend VSE azonban magabiztosan behúzta idegenbeli találkozóját Viszákon. A dobogó harmadik fokáért 5 csapat is éles versenyben van még, és a jelenleg legjobb pozícióban lévő Magyarszecsődieken kívül mindenki nyerni tudott, ezért már csak 1 pont előnyük van a mögöttük álló Bajánsenyével szemben, valamint 2-3 pont előnyük a többi üldöző gárdát tekintve. Nagyon szorosnak ígérkezik a dobogóért vívott harc a tavaszi szezon folyamán.

Vasárnap valamennyi másodosztályú régióban tovább folytatódnak a küzdelmek, mi pedig természetesen azokról a mérkőzésekről is beszámolunk majd.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!