ITT közvetíttettük ÉLŐben az AVUS-Tatabánya meccset, amelyen szenzációs hangulatban, szinte ,,forró” medencében felváltva vezettek a csapatok, de a végén a hazaiak örülhettek, a kiváló szakértelemmel rendelkező közönség pedig hálás volt.

A kitűnő meccs után a vezetőedzőt és a szombathelyi kulcsjátékosokat kérdeztük.

 

 

 

Matajsz Márk vezetőedző: sok kiállításos, brusztos, kemény meccs volt, egyik csapat sem fordított nagy figyelmet a védekezésre, de szerencsére mi jöttünk ki jobban ebből a dobópárbajból. Szerencsénk is volt, de igazából a fiúk szíve hozta ezt a diadalt. Kilóban könnyebbek vagyunk, fiatalabbak, rutintalanabbak vagyunk, nekünk egy fegyverünk van, hogy egymásért küzdünk minden meccsen, teljesen elégedett vagyok.

Kiss Csaba: nemcsak a csapat, a klub, de az egész város boldog lehet, hiszen egy ilyen gladiátor-küzdelem végén már nem először jövünk ki győztesen a medencéből. Idegenben is, de főleg hazai pályán – a kiváló közönségünknek is köszönhetően – egészen fantasztikus atmoszférát tudunk teremteni magunknak. Nyertünk, ez volt a cél.

 

Kutasi Rómeó: fantasztikus meccs volt, parádés támadással a végén, Polovic Krisztián előtt pedig le a kalappal, óriási gólt lőtt!

 

 

 

A Szentes az utolsó fordulóban ikszelt hazai pályán a Vasassal, így sajnos a szombathelyi győzelem ,,csak” pontegyenlőséget eredményezett, így az AVUS a 13-16. helyért folytatja a rájátszásban.

A tabella ITT tanulmányozható.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!