A kéthetes szünetben elvégzett edzésmunkáról ITT már olvashattak, most jöjjenek az előzetes várakozások.

Tatár István csapatkapitány személyében a támadók egyik vezére hiányzik majd, miután a Magyar Amerikai Futball Szövetség Fegyelmi Bizottsága 2 meccsre eltiltotta őt. Érdekes lehet, hogy a Zúzók hogyan pótolják majd őt.

– Szombaton Dunaújvárosba utazunk, hogy megmérkőzzünk a Szekszárd Bad Bones-szal. Ők idén együtt vannak a Dunaújváros Gorillazal, akik a HFL ben játszanak. Több importtal rendelkeznek, ezért nagyon kemény meccset várok. Sajnálom, hogy ezen a meccsen csak a lelátóról szurkolhatok és nem küzdhetek a csapattal. Biztos vagyok benne, hogy a srácok mindent megtesznek majd a győzelemért, kipróbálunk új taktikákat is, valamint pár játékos nemcsak a saját posztján fog játszani, hanem új poszton is. Úgy gondolom ők a legerősebbek a szezonban, úgyhogy bele kell adni mindent. A támadóknak még keményebben és elszántabban kell majd küzdeni a pontokért. A védelemre most nagy szükség lesz, szeretnénk újra kapott pont nélkül hazatérni. Nyerni megyünk és küzdünk az utolsó percig! Győzzön a jobb! Goo CRUSHERS – emelte ki Tatár István a meccs előtt sportoldalunknak adott interjújában.

– Úgy gondolom, hogy felnőttünk a feladathoz és egy csapatként helytállunk a pályán és mindent megteszünk a győzelemért – ezt pedig már Gerencsér Milán játékos mondta nekünk.

 

 

A Divízió I-es rangadót a Dunaújvárosi Stadionban (Dunaújváros, Eszperantó út 4.) szombaton 15 órától rendezik. Aki teheti szurkoljon a helyszínen, ha nem jön el, akkor nézze velünk a Crushers idegenbeli fellépését.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!