A Vas Megyei III. osztályban sincs már hátra sok forduló, így nagyjából már lehet látni, hogy kik végeznek a dobogós helyeken, azonban akadhatnak még meglepetések. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 23. forduló

3 körrel a vége előtt a Nárai magabiztosan, 7 ponttal vezeti a bajnokságot, ha hozza a hétvégi találkozóját, akkor megnyerte a bajnokságot az együttes, nagy meglepetés lenne ha más lenne a bajnok. A forduló nem hozott meglepetést, a tabella elején lévő csapatok gond nélkül hozták a kötelezőt.

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 31. forduló 

Ugyan a körmendi régióban még hátra van 5 forduló, mivel az elmaradt mérkőzéseket itt is pótolni kell, de nagy meglepetés lenne ha végül nem a Gersekarát együttese venné át a bajnoknak járó aranyérmeket. Az ezüstéremért viszont még nagy csata lehet a Telekes és a Csörötnek között, így tartogat még izgalmakat a bajnokság.

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 27. forduló

Alsóházi rangadón a Simaság otthonába látogatott a nemeskocsi együttes, és sima 4:0-ás győzelmet aratva hozta el a 3 pontot a sereghajtótól. A Szergény egy fölényes győzelemmel igyekszik tovább tapadni a Kemenesmagasi csapatára, mivel már csak 4 pont a kemenesiek előnye a 3 meccsel a vége előtt.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!