Tóth Norbert azt nyilatkozta a sárga-feketék honlapjának, hogy amennyiben csapatként játszik és minimalizálja az eladott labdák számát a Falco, valamint sikerül kizárni a külső körülményeket, akkor győzhetnek a szombathelyiek Székesfehérváron is.

Ma este nem rajtunk lesz a nyomás és tele lesz a vendégszektor, ami fél siker – ezt pedig már Viszket Norbert vezérszurkoló nyilatkozta.

Természetesen győzelmet várok, bár nevetségesnek tartom, ha a Falco nyer, akkor egyből a bírók segítettek bennünket – mondja a sok ellendrukker, akik irigyek, mert már nincs a csapatuk a 4 között és unalmukban minket találnak meg. Lóránt sem nyilatkozhatna ilyent, mondjuk most már megértem, miért nem válogatott. Sokan leszünk, már elfogyott minden vendégjegy. Kemény csatát várok, félek a sok hisztitől, és azt érzem, hogy a játékvezetők az Albát fogják támogatni, de így is nyerünk – tette hozzá a vezérszurkoló.

Amennyiben nem tud ott lenni csütörtök este Székesfehérváron, semmi gond, tartson velünk és tekintse meg nálunk ÉLŐben az Alba Fehérvár – Falco meccset!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!