Első alkalommal kerül sor ökölvívó verseny megrendezésére a vadonatúj szombathelyi Haladás Sportkomplexumban. A minőségi és színvonalas mérkőzéseket a Skorpio Box Club védjegye alatt Varga Roland vezetőedző garantálja, aki a sportág elhivatott képviselője városunkban. Az utánpótláskorú ökölvívók kinevelése és felkészítése mellett az ő ötlete alapján valamint szervezése alatt valósult meg a sajnálatos balesetben elhunyt, sokak által ismert, szeretett szombathelyi sportember Hauer Lajos tiszteletére a 2010 óta minden évben megrendezett emlékverseny.

Megkérdezésünkre a főszervező Varga Roland elmondta, nagy örömére szolgál és ezúton is köszönetét fejezi ki, hogy a Haladás vezetősége lehetőséget biztosított, hogy a VIII. Hauer Lajos Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny alkalmából egy napra birtokba vegyék a sportlétesítményt. A támogatásukkal hozzájárultak hogy a Skorpió Box Club eredményes munkájába is betekintést nyerjen a nagyérdemű.
– Remélem a rendezvényünk által sikerül az ökölvívást, mint komplex- fizikai és szellemi fejlődést célzó sportágat vonzóvá tenni a fiatalok körében – árulta el a főszervező.

A résztvevő sportolók megmérettetése nemzetközi szinten zajlik, hiszen jönnek Ausztriából, Szlovéniából, Horvátországból és Szlovákiából. A szombathelyi Skorpio Box Club az ökölvívó sportágban már jól ismert eredményes kiválóságok által képviselteti magát,- mint Muhovics Milán, Oláh-Vadász Zoltán, Pörge Bálint, Döbrösi Ádám – de lehetőséget kapnak kezdőként bemutatkozásra az egyesület új tanítványai is.

Izgalmas, meglepetésszerű, valamint magas színvonalú boxmérkőzéseket nézhet és élvezhet a közönség június 9-én, szombaton 14 órai kezdéssel. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a jó hangulatú Pofon-Partyra!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!