Ma délután négy csapat részvételével rendezik meg a XV. Király Kupa nemzetközi labdarúgótornát. ITT már megírtuk többek között azt is, hogy a Szombathelyi Swietelsky-Haladás mellett a címvédő, az NB I. hetedik helyezettje, a Paksi FC, az NB III. nyugati csoportjának bajnoka, a Kaposvári Rákóczi FC és a 12 csapatos szlovák másodosztály keleti-csoportjában hatodik FK Pohronie vesz részt.

A kapukat 13 órakor nyitják, 14 órakor Haladás-Kaposvár, 15.30-kor Paks-Pohronie meccseket rendeznek. A vesztesek 17.30-kor a bronzéremért, a győztesek 19 órakor az aranyéremért csapnak össze.

Az eredményhirdetés 20.30-kor kezdődik. A játékidő 2×30 perc, döntetlennél büntetők következnek. A mérkőzésekre hét cserejátékost lehet nevezni. Kiállítás esetén a piros lapot kapott játékos a következő meccsen nem léphet pályára. A torna pénzdíjas, az első helyezett 300 ezer, második 200 ezer, a harmadik 100 ezer forintot kap.

13 órakor nyit a pénztár, a belépőjegyek: 400 Ft (nyugdíjas, diák) és 600 Ft (felnőtt).

A Király Sportlétesítményhez érdemes időben odaérkezni, mivel közműfelújítási munkák zajlanak, ezért a szokottnál jóval kevesebb parkolóhely áll a szurkolók rendelkezésére.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!