Bár játszott már az osztrák Hartberg, majd az Ajka, Sopron és Zalaegerszeg csapataiban, igazán ismert a Haladással lett Gaál Bálint. A Szombathelyen született támadó 2014 és 2017 között meghatározó játékosa lett a vasi zöld-fehéreknek. A csatár remek pontrúgásairól is ismert, így nem meglepő, hogy más csapatok is megkeresték az évek során.

2017-ben 67 mérkőzéssel és 15 lőtt találattal a háta mögött intett búcsút a Haladásnak, hogy a fővárosába költözzön és a Vasas szerelését húzza magára. Amikor számítottak rá, akkor hozta a tőle elvárható játékot, azonban akadtak periódusok, amikor többször is a kispadra szorult. A piros-kékek színeiben 29 találkozón 7 alkalommal talált be.

Nagy szükség is van Gaál játékára, hiszen nem ismeretlen közegbe érkezik. A csapat többségével korábban is együtt játszott. Ráadásul a nyitófordulóban Priskint kiállították, így mindenképpen erősítésre szorult a támadószekció. Gaál Bálint három éves szerződést kötött a szombathelyiekkel és akár a hétvégén már pályára is léphet régi-új csapatában.

A szurkolók sok ehhez hasonló pillanatot várnak a csatártól:

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!