Egy brazil szappanoperához hasonlítható Nikola Kalinic kálváriája, ami még az oroszországi labdarúgó világbajnokság első találkozóján kezdődött. Mint ismert az AC Milan támadóját Zlatko Dalic szövetségi kapitány a Nigéria elleni találkozón szerette volna becserélni, azonban a játékos hátfájdalmaira hivatkozva megtagadta a kérést.

Az edző emlékeztetett rá, hogy a brazilok elleni, júniás 3-án lejátszott találkozón is ugyanez történt, így a kapitány joggal mondta, hogy neki csak teljesen egészséges labdarúgókra van szüksége. Ennek megfelelően hazautazott a támadó, annak ellenére, hogy a horvát válogatott egészen a döntőig menetelt. (Végül a franciák elleni találkozót elveszítették, mégis őket tartják a vb igazi győztesének.)

A tornát követően a kapitány valamint a játékosok közösen úgy döntöttek, hogy Kalinic kapja csak meg az érmet, hiszen a csapattal együtt készült és megdolgozott érte, azonban a játékos megköszönte a lehetőséget és visszautasította az érmet. Ráadásul spanyol lapok szerint hamarosan csapatot is válthat a támadó, ugyanis az Atletico Madrid kész 20 millió eurót is fizetni az olasz együttesnek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!