Nem sikerült a kisebb csoda, pedig közel állt hozzá a MOL Vidi FC csapata Görögországban. 

Támadólag lépett fel Marko Nikolic csapata, amelyre szükség is volt, hisz 2:1-es hátrányból várták a visszavágót az AEK Athén ellen. Az első játékrész kiegyenlített volt, Lazovic lövésével veszélyeztettünk, a túloldalon pedig Livaja próbált borsot törni a magyar védelem orra alá.

A második játékrészben aztán megint a játékvezetés került a középpontba, egy erősen véleményes büntetővel megszerezte a vezetést a hazai gárda, de ez a Vidi szempontjából mindegy volt, hisz két gólt kellett volna lőni mindenképpen.

Ennek megfelelően mindent egy lapra feltéve támadtak a fehérváriak, és sikerült is az egyenlítés Nego találatával, ezután pedig totálisan a magyar együttes irányította a találkozót, akadtak lehetőségek bőven, ráadásul az utolsó 10 percre emberelőnybe is kerültünk, gólt azonban nem tudtunk rúgni.

Összességében a MOL Vidi FC csapata mindent megtett, az első találkozón Huszti kiállítása sorsdöntőnek bizonyult, ismét egy párharc, amelyből úgy esik ki egy magyar gárda, hogy nem volt rosszabb ellenfelénél, de a játékvezetés közbeszólt.

A fehérváriak így sem szomorkodhatnak, hisz az Európa-liga csoportkörében vitézkedhetnek majd.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!