Szombathelyi Haladás-Vác FC 1-0 (0-0)

Várpalota, 100 néző, felkészülési mérkőzés, vezette: Kiss.

Haladás: Rózsa – Habovda, Benes, Tamás, Bosnjak – Rácz, Kovács, Jancsó, Németh Márió – Grumics, Rabusic. II. félidő: Gyurján – Schimmer, Kolcák, Kovalovszki, Füleki – Lyng, Jagodics, Daushvili, Ofosu (Petró, 80.) – Gaál, Funsho. Edző: Horváth Ferenc.

A zöld-fehér klub honlapjának beszámolója szerint a 90. percben dőlt el a meccs. Egy vasi kontra végén Daushvili remekül ugratta ki Petrót a jobb oldalon, a támadó a kiinduló kapus felett 10 méterről a hálóba emelt (1-0).

– A játékosok komoly terhelést kaptak, így gondoltam, hogy nem fogják a fülükön táncoltatni a labdát. A játékosok nagyon igyekeztek, valamennyien megtették, amit tőlük telt – minden apró sikert, így ezt a győzelmet is meg kell becsülni. Ami a két új szerzeményünket illeti, Daushvilit még Diósgyőrből ismertem, nagyon jól játszott ma, őszinte, kemény futballra képes – azt kaptam tőle, amire számítottam. Erősítés lesz a csapat számára. Ofosunak voltak jó megoldásai, de fizikálisan még kicsit le van maradva – értékelte a meccset Horváth Ferenc vezetőedző.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!