Futni jó! Ezt vallják a Szombathelyi Futóklub tagjai, akik egykor alig néhány fővel kezdték űzni közös hobbijukat. A baráti társaság szép lassan kinőtte magát és a rendszeres kocogást követően már nemcsak edzéseket, hanem programokat is szerveztek. Talán a legismertebb ezek közül az éjszaki futás, amelyhez több százan csatlakoztak a nyáron.

A nyárbúcsúztatót követően sem lanyhult a kedv és október közepére már Naplemente Futásra csábították az egészséges életmód híveit. A távolság ezúttal 10-12 kilométer volt, de természetesen lehetőség volt ennél rövidebb vagy épp hosszabb távot is lefutni. Szerda este a Csónakázó tó parkolójában gyülekeztek a résztvevők.

A hangulatra nem volt panasz, ez kiderül fotóriporterünk képeiből is. A közös bemelegítést követően a Bucsui út fordulójáig futottak a sportolók, majd a Csónakázó tónál volt a finis. A szikrázó napsütésben induló futók már napnyugta után értek célbe, de nemcsak a testmozgás miatt volt nagyon jó a hangulat, hanem színpompában úszó természet látványa is feldobta a társaságot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!