Remek párosításokkal folytatódik a hétvégén a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, ahol a korábbi években dobogó előkelőbb fokaiért küzdő Körmend és Répcelak is összecsap egymással.

Ugyancsak rangadóra készülhetnek Kőszegen, ahol a múltheti győzelem után ismét begyűjtené a 3 pontot kőszegi brigád, a Rum elleni derbijük igazán ki-ki meccsnek ígérkezik, 6 pontos találkozó.

A Jánosháza javuló formájában bízhat az idén remekül menetelő Lukácsháza ellen, valamint a hazai közönség is a csapat mellett áll majd ezen a nehéznek ígérkező összecsapáson.

A pontjait szorgosan gyűjtögető újonc a listavezető otthonába látogat a hétvége során, Celldömölkre azonban nem nyerni járnak a csapatok, valószínűleg a csepregiek egy döntetlennel is kiegyeznének, ám, mint tudjuk a labda gömbölyű, bármi megtörténhet.

Izgalmasnak ígérkezik a Király SZE – Rábapaty derbi is, a két együttes formáját tekintve inkább a hazaiak felé billen a mérleg, de biztosan szeretne az elmúlt 3 nyeretlen forduló után ismét 3 pontot ünnepelni a patyi gárda is.

A 10. forduló párosításai. Forrás: MLSZ

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!