A harmadosztályban is pattogott a labda a hétvége során, mi pedig elhoztuk a legfrissebb eredményeket az egyes régiókból. Igazi rangadók, gólparádék és szoros mérkőzések is akadtak ezen a hétvégén. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 11. forduló

Megtört a Kőszegfalva hibátlan sorozata, akik ezúttal rangadón fogadták a szintén remekül teljesítő Telekes együttesét, ahol végül hihetetlen izgalmak után a vendégek győzedelmeskedtek. Már 16 perc elteltével 3 góllal vezetett a Telekes, ezután következett a kőszegfalvi feltámadás, ugyanis a vendéglátók 1 óra elteltével már az egyenlítésért harcolhattak, ám ekkor bemérte a döntő csapást a vendég gárda, így a hajrában már csak további kozmetikázásra futotta a hazaiaktól. Alsóházi rangadót nyert a Nemeskolta a Rábahídvéggel szemben.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 11. forduló 

Tovább folytatta jó szereplését az éllovas Szakonyfalu, ezúttal az Őrimagyarósd volt az áldozat. A múlthéten elvesztett rangadó után most meglepő módon a középmezőnyt erősítő Szalafőtől is kikapott a Rábagyarmat. A 4:1 volt a slágereredmény ebben a fordulóban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 12. forduló 

Kiütéses győzelmet aratott a Boba hazai környezetben.
Giczi Sándor összefoglalója a mérkőzésről:
A Sárvári csoport bajnokságában találkozott az 5. illetve az utolsó helyezett csapat. Ami várható volt a hazaiak teljes letámadásban kezdték meg a játékot, és az első 10 percben már két góllal vezettek. A bobai csatárok egymással versengtek, a vendég kapuba találásáért, és bizony  sok-sok helyzet maradt ki. A nagy akarásban volt olyan helyzet, hogy  egymást zavarták a kapu előtt.  A góllövés vágya  a 28’ ért eredményt ismét. Ezt követően a hazaiak kapujukhoz szögezték a vendégeket és a félidőig még kétszer találtak a hálóba. A második  félidő sem kezdődött máskép, már a kezdő rúgás után megszületett a 6. találat. A hazai csatárok egymást felülmúlva hozták helyzetbe magukat, és rövid időn belül  ismét 3 góllal terhelték meg a szerény képességű vendégeket. A 65’ két gól is esett szinte még meg sem  történt a kezdőrúgás, már a vendégek hálójában landolt a labda. A hazaiak a hét gólos vezetés birtokában továbbra is támadó szellemben játszottak, közben egy apró megingás következtében a vendégek szépíteni tudtak. A bobaiakat természetesen e bekapott gól ismételten felpaprikázta, és rövid időn belül két góllal is válaszoltak.  Ezt követően a vendégek egy előre ívelt labdával a hátvédeket is megtréfálva ismét betaláltak a hazaiak hálójába.  Ezzel  nem ért véget a gólszüret, az utolsó percekben egy kapus által kirúgott labdát elcsípve a hazaiak kétszámjegyűre módosították a végeredményt. A látottak alapján akár megkétszerezhette volna a góljainak számát a hazai csapat, természetesen amint Nagy edző elmondta, nem lehetünk telhetetlenek, a góloknak örülök, a helyzetkihasználásban még van mit csiszolnunk.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!