A rendezvény érdekessége volt, hogy az egy korosztályban levő fiúkat és lányokat a kata (formagyakorlat) versenyszámban összevonták.

A 12-13 éves korosztályban kata (formagyakorlat) versenyszámban Kovács Ákos egészen az elődöntőig menetelt, ahol alulmaradt, így végül a harmadik helyen zárt.

A 14-15 éves korosztályban Somogyi Dávid indult. Dávidnak nem kedvezett a soroslás kata (formagyakorlat) versenyszámban, ahol első meccsén a későbbi győztestől vereséget szenvedett és mivel nem volt vigaszág a versenyen, így nem küzdhetett a bronzéremért.

A 16-17 éves korosztályban kata (formagyakorlat) versenyszámban Somogyi Laura és Kajdacsy Viktória indult. A lányok az elődöntőig szépen meneteltek, ahol Viktória vereséget szenvedett és a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg Laura egészen a döntőig jutott, ahol ellenfelét magabiztosan múlta felül, így aranyéremmel térhetett haza.

A 18 évnél idősebb korosztályban kata (formagyakorlat) versenyszámban Gál Enikő első ellenfelét legyőzte, majd második meccsén 2:1 arányban vereséget szenvedett így bronzérmes lett. Ezután a kumite (küzdelem) versenyszámok következtek, ahol a vasiak már nem voltak olyan szerencsések, hisz egyiküknek sem sikerült újabb érmet bezsebelnie.

Az edző, Gál Róbert meg volt elégedve tanítványai teljesítményével és a megnyert 4 éremmel, majd elmondta, hogy egy kicsit több összpontosítással még jobb teljesítményt érhettek volna el.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!