Az eredménytelen bajnoki szereplés miatt új vezetőedzőt neveztek ki a székesfehérvári kosárlabda klub kispadjára. Branislav Dzunic irányításával a csapat csak a 11. helyen áll az élvonalban. Időközben megtalálta a klub vezetés a legjobb megoldást, hiszen házon belül oldották meg ez edzőkérdést. Az új tréner az eddigi u20-as csapat felkészítője, Jesus Ramirez lesz, aki izgatottan várja az elkövetkezendő időszakot:

– Meglepetésként ért a felkérés, de azonnal igent mondtam. Komoly kihívás, ugyanakkor nagy öröm, hogy a felnőtt együttes szakvezetője lehetek. A klub fiatal játékosait jól ismerem, hónapok óta együtt dolgozunk a húsz éven alul gárdánál, de a többiek sem idegenek. Néhány edzést láttam, valamint az összes hazai találkozót, tehát vannak elképzeléseim, miben segíthetek a csapatnak az előrelépésben. A nyáron arra szerződtem, hogy a felnőtt csapat közvetlen utánpótlásával dolgozom, élveztem a munkát a fiatalokkal. Nem arra készültem, hogy néhány hónap elteltével az Alba vezetőedzője leszek, de az élet így hozta – nyilatkozta az albakosár.hu portálnak.

Jesus Ramirez már szerdán bemutatkozhat, hiszen az Alba Fehérvár a Levski Lukoil ellen FIBA Europe Cup mérkőzést játszik hazai környezetben.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!