Hazai pályán aratott 2:0-ás győzelmet az Atletico Madrid a Cristiano Ronaldoval felálló Juventus ellen, emberhátrányban egyenlített Németországban a Manchester City. 

Bőven tartogatott izgalmakat a mai két Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, az Atletico Madrid végig uralta a mérkőzést, a zebráknak csak momentumai voltak Spanyolországban, ráadásul a hazaiaknak még egy gólját is elvette a játékvezető, mivel Morata a fejese előtt taszított egy leheletnyit Chiellini testén.

A hajrában aztán két pontrúgás okozta a Juve vesztét, előbb Jimenez majd Godin vette be Szczesny kapuját.

A másik párharcban a Manchester City látogatott a Schalke otthonában, ahol a vezetést is megszerezték az angolok Agüero révén, ám Bentaleb duplájával fordítottak a hazaiak, érdekesség, hogy mindkét gól büntetőből született. A City aztán még nagyobb bajba került, amikor Otamendit második sárgával leküldte a játékvezető, ám a manchesteri kékek nem adták fel, 10 emberrel is irányították a játékot, és végül Sané szabadrúgásgólja, valamint Sterling 90. percben szerzett találata azt eredményezte, hogy a City emberhátrányban is győzni tudott a Schalke otthonában.

Atletico Madrid 2:0 Juventus
Schalke 04 2:3 Manchester City 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!