Már a 10. fordulót bonyolítják le hétfőn az élvonalbeli férfi futsal bajnokságban. Az utolsó játéknap a címvédőnek már tétnélkülinek számít, hiszen már korábban biztosította a Haladás, hogy a döntőben szerepelhet, majd a pályelőnyt is kivívta. A lehetséges ellenfél kiléte még kérdéses, hiszen a Kecskemét két pontos előnyben van a Berettyóújfalu elleni versenyfutásban.

A DEAC számára sem tartogat sok izgalmat a szombathelyi fellépés, hiszen az ötödik helynél előrébb nem léphet feljebb, így a helyosztókban sem lesz érdekelt. Ennek megfelelően mindkét együttes kényelmesen a saját játékát játszhatja. A hajdúsági alakulat legutóbbi két találkozóját el is veszítette, így a tisztes bajnoki búcsú lehet számukra a kitűzött feladat.

A rájátszás első körében már fordított leosztásban találkozott egymással a két alakulat. Akkor a Haladás nem ismert kegyelmet és 5-1-es sikerrel vette az akadályt. A szombathelyiek számára viszont nagyon jó lehetőséget fog nyújtani az összecsapás, hiszen a közelgő Magyar Kupa négyes döntőjében is érdekeltek lesznek. Itt pedig ismételni szeretné tavalyi eredményét a vasi alakulat.

Haladás VSE – DEAC
2024. május 6. (hétfő) – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!