Bizonyára nem kell bemutatni a Hungarysport olvasói számára Marton Laurát, akivel korábban már interjút is készítettünk. A tehetséges ifjú hölggyel ráadásul cheerleaderként is találkoztunk a Super Bowl tiszteletére tető alá hozott sportrendezvényen is. Ezúttal nem csak a szórakoztatás volt fontos a Zumba-oktatóként is bizonyított hölgy számára.

– Március 9-én, a Nemzetközi Nőnap alkalmából szerveztem a hölgyeknek egy másfél órás Zumba-partit. A remek hangulatú sportrendezvény után sem ért véget az este, hiszen egy óriási beszélgetés és süteményezés kerekedett ki. Úgy vélem nagy sikert aratott ez a kikapcsolódás a hölgyek körében – mesélte mosolyogva a főszervező.

Aki pedig kedvet kapott, hogy kipróbálja a Zumbát, azt megerősítjük döntésében, hiszen kortól és nemtől függetlenül nagyon népszerű mozgásforma. A celldömölki rendezvényen is a kisgyermekektől kezdve a családanyákon át, egészen a nyugdíjasokig minden korosztály képviseltette magát a zenés sportrendezvényen.

Érdekesség, hogy Marton Laura szervezésében tető alá hozott Zumba-órán megjelent Celldömölk város polgármestere, aki a hölgyeket megköszöntötte a jeles nap alkalmából és kis csokival is kedveskedett. A CVSE- Swietelsky Aréna pedig ezúttal is remek helyszín választásnak bizonyult és a szervező elmondása alapján a pozitív visszajelzések miatt a közeljövőben folytatódni fog a Zumba-parti. Igaz, akkor már új tematika köré épül az óra…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!