A labdarúgó NB III-ban szereplő Sárvár FC gárdája a stabil tavaszi kezdést követően most rossz szériába került, ismét nem állt a szerencse a vasi csapat mellé a hétvégén, amikor is a Pápát fogadták hazai környezetben.

Jobban kezdte a találkozót a hazai csapat, ám egy veszélyes pontrúgás, valamint egy nagyszerű labdaszerzés sem eredményezett gólt a zöld-fehérek számára.

Ezután azonban elkezdett éledezni a vendég gárda, két veszélyes beívelést is megúszott a Sárvár, ám a 28. percben egy gyönyörű szabadrúgásgóllal vezetést szerzett a Pápa.

Az első játékrészben már nem született gól, a második etapot viszont nagyon megnyomta a Sávár, ám a helyzetek kimaradtak, és természetesen ez meg is bosszulta magát a végén, mivel egy szép akció végén a Pápa talált be ismét.

A 84. percben aztán egy büntetőből szépíteni tudott a vasi gárda, így maradt még izgalom az utolsó percekre is, ám több gól már nem született a találkozón, így a Sárvár zsinórban a 4. vereségét könyvelhette el, amellyel 2 pontra van már csak a kiesést jelentő 15. pozíciótól.

A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a 92. percben a Sárvárnak a felvételek alapján a játékvezető nem adott meg egy jogosnak tűnő tizenegyest.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!