A haladas.hu-nak nyilatkozó Horváth Ferenc vezetőedző első szombathelyi meccsét éppen a Paks ellen játszhatta, akkor a vendégek Simon András 90. percben szerzett találatával 2-1-re nyertek, aztán a tavaszi második fordulóban pedig 1-1-re végeztek a csapatok.

– Nagyon jó csapat a Paks, de ebben a 12 csapatos bajnokságban bele lehet kerülni egy olyan negatív spirálba, amelybe a tolnai gárda került. Ugyanakkor egy hete megverték az MTK-t, úgy tűnik tehát, hogy már kifelé lábalnak. A paksiakra a sokmozgásos futball jellemző, amelyre nem könnyű felkészülni. Ami minket illet, a két hosszú, debreceni ás kisvárdai utazás után a héten különösen odafigyeltünk a regenerációra. Ez legalább annyira fontos, mint maga az edzésmunka. Ahhoz, hogy célunkat elérhessük, nyernünk kell. Nem lesz könnyű feladat, de nincs más választásunk – válaszolt a szombathelyi klub honlapjának érdeklődésére Horváth Ferenc.

A Hali várhatóan a Király – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Mohl – Dausvili – Funsho, Rui Pedro, Golodiuk, Ivanov – Priskin összeállításban lép majd pályára.

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás – Paksi FC meccs 17 órakor kezdődik. Ne hagyd ki!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!