A Vas Megyei I. osztályban ezen a héten két fordulót rendeznek, ebből az egyik, nevezetesen a 25. már szerdán lezajlott, a 26. játékkörre pedig a hétvégén kerül sor. 

Lássuk mi történt hét közben: A tavasszal remekül menetelő Répcelak elkapta az ezüstéremért harcoló Körmendet hazai pályán. Ez már előrevetítheti a mezőny számára, hogy a Répcelak jövőre nem a kiesés ellen szeretne harcolni az I. osztályban, hanem sokkal inkább visszatér a korábbi években megszokotthoz, és az érmes helyek valamelyikét tűzhetik ki célul maguk elé.  Elképesztően fordulatos mérkőzést játszott egymással a Lukácsháza és a Jánosháza együttese, a Jánosháza két góllal is vezetett már, a vendéglátó viszont erre egy négyessel kontrázott rá. Ha ez a 4:2 önmagában nem volt volna elég, a biztonság kedvéért a csapatok még egyszer megcsinálták ezt a történetet, a Jánosháza feljött 4:4-re, ám a Lukácsháza ismét négyszer vágott vissza, így a vége 8:4 lett a hazaiak javára. Alsóházi rangadót nyert a Rum a Kőszeg ellen, a hazai gárda simán vette az akadályt és 4:1-el küldte haza kőszegieket. Nem csak a Körmend veszített pontokat az éllovasok közül, a Király Rábapatyra utazott, és vérzett el egy góllal. Csepregen mostanában nem könnyű nyerni, ezt bizonyította a listavezető is, hisz csupán 1:0-ra sikerült legyűrniük a hazai pályán mindenkire veszélyes csepregieket.

A 25. forduló teljes eredménysora.

 

Most pedig nézzük a 26. játéknap párosításait!

Izgalmasnak ígérkezik a listavezető Celldömölk és a tavasszal jó formában lévő Vasvár összecsapása is, de a forduló legérdekesebb találkozója egyértelműen a Király SZE és a Lukácsháza derbije lehet, ahogy mondani szokás: igazi hatpontos meccs a javából. Az időkép szerint ráadásul az elemekkel is meg kell majd küzdenie a csapatoknak, amely befolyásolhatja egy-egy mérkőzés alakulását.

Tabella

Így áll a bajnokság 5 fordulóval a vége előtt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!