A hétvégén hivatalosan is véget ért a 2018/19-es labdarúgó NB I-es bajnoksága, amelyet története során 30. alkalommal nyert meg a Ferencváros együttese. Az éremátadásról és az ünneplésről (amelyre körülbelül 10 ezer szurkoló gyűlt össze a Budapest Parkban) pedig beszéljenek a képek és a videók. 

Rengetegen gyűltek össze az ünneplésre. Fotó: Origo

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eshet eső, fújhat szél… 🌧🌫 – Our fans in the wind and rain 🌧🌫 #ftc #fradi #ferencvaros #hajrafradi #fradifieszta

Ferencvárosi Torna Club (@ftcofficial) által megosztott bejegyzés,

A szurkolók együtt nézhették meg óriáskivetítőn a csapat idei utolsó bajnoki meccsét, a Puskás Akadémia elleni 1-1-es döntetlent, 19:30 és 20:30 között pedig DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila gondoskodott a hangulatról, a csapat pedig 21 óra magasságában gurult be a térre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A sál a helyén! 💚 – The scarf is at its place! 💚 – #hajrafradi #fradi #ftc #ferencvaros

Ferencvárosi Torna Club (@ftcofficial) által megosztott bejegyzés,

Az éremátadással még nem ért véget az este, 22 óra után két sztár lemezlovas, Lotfi Begi, valamint Náksi Attila szórakoztatta a Fradi-tábort.

Böde Dániel az őt éltető közönséghez beszélt, akik maradásra biztatták a csapatkapitányt, aki humorosan csak annyit felelt: “Ma este még biztosan itt maradok.”

Később aztán az M4 Sportnak úgy nyilatkozott a Fradi legendás támadója, hogy nagy valószínűséggel búcsúzik a Ferencvárostól a nyár folyamán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!